Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απρίλιος, 2023

Κανόνες για την σωστή περιποίηση των μαλλιών.!!!

Εικόνα
                    ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ 1) Να χτενίζετε τα μαλλιά σας πρωί και βράδυ ώστε να φεύγουν οι νεκρές τρίχες. 2) Να αποφεύγετε την έκθεση των μαλλιών σας σε δυνατό αέρα. Σε τέτοια περίπτωση, είναι προτιμότερο να τα μαζεύετε. 3) Μην χρησιμοποιείτε συνεχώς το ίδιο σαμπουάν. Είναι καλύτερα κάθε 3 μήνες να κάνετε αλλαγή. Αφού επιλέξετε το κατάλληλο σαμπουάν για τον δικό σας τύπο μαλλιών ,λούζεστε αργά και το αφήνετε τουλάχιστον 5 λεπτά για να απορροφηθούν τα καλλυντικά συστατικά του προϊόντος από τον πυρήνα της τρίχας. 4)Ιδιαίτερα επιβλαβείς παράγοντες για την υγεία των μαλλιών θεωρούνται η υγρασία, το αλκοόλ (προϊόντα styling που περιέχουν αλκοόλ)και τα αλκαλικά σαμπουάν. 5)Χρησιμοποιείτε το conditioner μόνο στις άκρες των μαλλιών και όχι στις ρίζες. 6)Μη φοβάστε την ενυδάτωση. Τα βαμμένα, σγουρά ,και τα μαλλιά με περμανάντ και ισιωτική ,έχουν ανάγκη από ενυδάτωση, διαφορετικά γίνονται θαμπά , ξεθωριάζουν, φριζάρουν και σπάνε εύκολα.  Γι'αυτο λοιπόν ε

Χρωματα

Εικόνα
 
Εικόνα
 

Κερατίνη και τα ευεργετικά τις πλεονεκτήματα

Εικόνα
  Σήμερα θα μιλήσουμε για την Βασίλισσα των θεραπειών στα μαλλιά σας ,με το όνομα Κερατίνη ! Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε περισσότερα.

Αλλαγες χρωματων

Εικόνα
                           Θελεις μια βοηθεια για να δεις τι αλλαγη μπορουσες να κανεις ? Αυτό είναι ένα μέρος από τις αλλαγές των χρωμάτων που κάνουμε αυτή την εποχή που μας ζητάτε πολύ την Άνοιξη του 2023.