ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ

 1 ) Για την καλύτερη διατήρηση του χρώματος των μαλλιών σας , λούζετε τα μαλλιά σας με χλιαρό προς κρύο νερό και χρησιμοποιήστε τα κατάλληλα προϊόντα για κλείδωμα του χρώματος.( Μάσκα-Σαμπουάν) 
 2 ) Για τους καλοκαιρινούς μήνες συνιστάται η χρήση αντηλιακών προϊόντων για πριν και μετά τη  θάλασσα . Ο ήλιος και η αλμύρα αφυδατώνουν τα μαλλιά. Αν μπορείτε , ξεπλύνετε τα μαλλιά αμέσως μετά τη θάλασσα και φορέστε ένα καπέλο για να προφυλάξετε  τα μαλλιά σας από την υπεριώδη ακτινοβολία. ( Η υπεριώδης ακτινοβολία είναι ο κύριος παράγοντας που διασπά τις τεχνικές χρωστικές ουσίες πάνω στα μαλλιά ) .
3 ) Αποφύγετε την υπερβολική χρήση προϊόντων styling όπως laque , gel & mouse , γιατί μπορούν να αφυδατώσουν την τρίχα  και κατ' επέκταση να αλλοιώσουν το χρώμα των μαλλιών σας.
4 ) Για να κρατήσετε ζωντανό το χρώμα σας , κόψτε τις άκρες των μαλλιών σας κάθε 6 εβδομάδες . Πίνετε αρκετό νερό και φροντίστε τη διατροφή σας .
5 ) Αφήνετε τα μαλλιά να στεγνώνουν μόνα τους και μετά χρησιμοποιήστε κάποιο θερμοπροστατευτικό προϊόν ( leave in conditioner -  μετάξι ) για να χτενιστείτε .

Πλέον οι περισσότερες γυναίκες βάφουν τα μαλλιά τους. Αν κάνετε μια μικρή ερευνά στο περιβάλλον σας , θα διαπιστώσετε πόσο μικρό είναι το ποσοστό γυναικών που δεν το κάνουν .Αν και εσείς δεν έχετε βάψει ακόμα τα μαλλιά σας , ανήκετε μόλις στο 2% αφού το 98% των ελληνίδων τα βάφουν από την ηλικία των 15 ετών μέχρι και τα 85!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κανόνες για την σωστή περιποίηση των μαλλιών.!!!